Ленти за бадж

Изработка на ленти за бадж. 

Връзки и ленти за бадж с пълноцветен печат по дизайн на клиента. Ниски цени. Кратки срокове.

Пишете ни на info@diviprint.com или ни се обадете 02/9515756

Ленти за бадж с печат ДСКИзработка на ленти за бадж ДСКLenti_za_badj_s_pylnocveten_pechat_dskvruzka za badj hidropont M  vruzka za badj hidropont M2 vruzka za badj hidropont M3vruzka za badj hidropont M1 lenti_s_cveten-pechat_reklamni lenti_s_cveten-pechat_reklamni_s_karabinka   lenti_za_badge_ultraflex lenti_za_badge_ultraflex1 lenti_za_badge_ultraflex2  Lenti_za_badj_porychaiLenti_za_badj_ceni  lenti_za_badj_s_pulnocveten_pechat_reklamni   Lenti_za_badj_s_vasheto_logoLenti_za_badj_s_vasheto_logo_s_dve_karabinki Lenti_za_badj_s_vasheto_logo_s_karabinkilenti_za_badj_s_palnocveten_pechat_reklamnivrazki za badjove    pulnocvete_pechat_na_lenti_za_badjpulnocvete_pechat_na_lenti_za_badj_edroreklamni_beli_badjove pechat-vyrhu_lenti-za_badj_ceni_na_edro

Ние можем да изработим дизайн за вашите ленти за бадж! С над 15 години опит сме лидер в предоставянето на персонализирани връзки и ленти за бадж и свързаните с тях продукти.

НОВО!!! Печат на сублимация с флурисцентни мастила за още по впечатляващи и ефектни цветове.

Ние предлагаме широк спектър от различни производствени процеси и материали, както и безброй възможности да създадете своя уникален дизайн. Брандираните връзки и ленти за бадж са перфектни за следващата ви среща, търговско изложение, или събитие. Лентите за баджове, са един чудесен начин за рекламиране на вашия бизнес или събитие, като в същото време са и функционални с цел пропуск или идентифицкация.
Поръчайте при нас Вашият дизайн Отпечатан вурху лента с пълноцветен печат. Пълноцветния печат върху лентата за бадж позволява да бъде отпечатан върху цялата повърхностна лентата.Печат от единия до другия край от едната страна или от двете страни! Технологията е подходяща  за отпечатване на многоцветни дизайни и фотореалистични изображения върху цялата лента.
Връзките за баджове са идеалното решение за идентификация. Вместо да се налага членове на Вашето мероприятие или вашите служители да се разхождат с карта за достъп, която лесно могат да загубят,  можете да им предоставите лента за бадж кък която да прикрепят картата си за достъп.Отпечатайте логото си върху лентата за бадж за да популяризирате вашия бизнес, вашите идеи, слоган, или открито да подкрепите любимита си кауза.

За цена моля потърсете ни на 0888240267 за да обсъдим вашата идея за изработка на ленти за бадж. Можете да ни изпратите и запитването си на info@diviprint.com